UAH
  • USD
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні:         9:00–19:00
Субота:      10:00–18:00
Неділя:       10:00-18:00
Замовлення: online 24/7

0
Мій кошик
Каталог

Розм'якшувач м'яса Тендерайзер 130220 відбивач молоток для м'яса

Артикул 55220158

Розм'якшувач м'яса Тендерайзер 130220 відбивач молоток для м'яса

Розм'якшувач м'яса – тендерайзер голчастого типу Fackelmann (Німеччина) 

Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.

При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці мотузкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо просмажується набагато швидше та рівномірніше.

Розм'якшувач м'яса

- Головним призначенням тендерайзера це надання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно заощадить час роботи кухаря.

- Важливою перевагою тендерайзера є те, що розпушене за його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.

 

Принцип роботи з тендерайзером достатньо простий:

  • За допомогою паралельних лез-голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.
  • Тендерайзер легко миється.
  • Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40%.
  • Тендерайзер ручний для нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі. Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і витікає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Характеристики: 
  •  леза – нержавіюча сталь
  •  колір – білий
  •  Кількість лез - 24 шт.  
  •  Габаритні розміри, - (d) 51 мм x (H ) 188 мм
  •  Виробництво: Fackelmann (Німеччина). 


Розмістіть м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику.

Відбийте м'ясо за допомогою інструмента до отримання потрібного результату.  

Уникайте потрапляння лез на кістки.  

Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін.  

У процесі відбивання можна додати спеції.  

Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.

 

Оцініть товар
Надіслати
212 грн
132 грн
В наявності
Оптові ціни від 2 одиниць
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Порівняти

Встигніть придбати за акційною ціною

До кінця акції
0
дні
00
години
00
хв
00
сек

 

 

Поширити у соцмережах
Вгору